Încă 5 luni până la primele meciuri oficiale

Au trecut 11 luni de la ultimul nostru meci oficial și vor mai trece încă cel puțin 5 luni până la următorul. Asta pentru că, după consultările dintre Federația Română de Fotbal și cluburile din Liga 2, Comitetul Executiv a aprobat modificarea formatului competițional, iar cluburile care au prezentat motive pentru care nu pot începe competiția, printre care ne aflăm și noi, să înceapă campionatul în luna martie.

Astfel, suntem 7 echipe repartizare într-o grupă și vom juca în sistem tur-retur. Noile noastre adversare sunt ASU Poli Timișoara, United Bihor, Măgura Bacău, Atletic Club Onix Râmnicu Sărat, Luceafărul Filiași și CSM Târgu Mureș.

5 luni au trecut și de când am reluat antrenamente pe teren de fotbal, respectând toate măsurile impuse de autorități. Despre acestea și ultimele decizii al FRF, ne vorbește antrenoarea Alexandra Stan.

„După o perioadă în care am stat departe de teren constat cu bucurie că au trecut aproape 5 luni de când am revenit la antrenamente și cu tristețe că situația epidemiologică din țară nu s-a îmbunătățit.
Săptămâna trecută a avut loc o ședință la Federația Română de Fotbal, în care fiecare club a trebuit să își exprime disponibilitatea de a începe sezonul Ligii 2 în acest an. După discuțiile pe care le-am avut la nivel de club, am considerat că decizia cea mai bună este să începem competiția în primăvara anului viitor. Având în vedere situația în care ne aflăm, am considerat că sănătatea fetelor și a noastră, cei din staff-ul tehnic, este cea mai importantă. După o perioadă lungă fără meciuri oficiale și amicale pot apărea accidentări în rândul fetelor, ceea ce noi nu ne dorim.
Atât eu cât și întregul staff o să încercăm, așa cum am făcut și în aceste 5 luni de când am început antrenamentele, să vorbim cu ele și să le aducem aminte că rezultatele de până acum le-am obținut cu multă muncă, ambiție și ar fi păcat să renunțe acum, când încă nu putem juca meciuri oficiale.”

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord