5 meciuri pentru promovare

Duminică, 14 aprilie, ACS Dream Team începe returul Ligii 3 din poziția de lider al seriei sale, având 13 puncte, la egalitate cu Atletic Drobeta. Primul meci al echipei este contra FC Carmen București, la Complexul Sportiv ”Ion Țiriac”, cu începere de la ora 11.

Parcursul bun al echipei ne face să ne gândim la promovarea în Liga 2, dar drumul e greu și jucăm doar două partide acasă, iar trei în deplasare. Începând cu acest retur menționăm faptul că Rebeca Neagu, Clara Roșu și Andreea Minea au drept de joc în Liga 3. De asemenea, în această perioadă ni s-au alăturat și jucătoarele Phoebe Vergotis și Crista Sandu.

Programul echipei în acest retur este următorul:

Etapa 7, 20 aprilie – Atletic Drobeta vs Dream Team București

Etapa 8, 5 mai – Dream Team București vs Progresul București

Etapa 9, 19 mai – Luceafărul Filiași 2 vs Dream Team București

Etapa 10, 26 mai – Dream Team București vs Dunărea Giurgiu

Venim după o perioadă de pregătire foarte bună în care am avut și trei jocuri amicale. Acestea ne-au prins foarte bine și sper să punem în practică în meciurile oficiale ce am lucrat la antrenamente și la aceste amicale. Fetele sunt foarte bine, în formă, au muncit foarte mult în aceste trei luni, sunt foarte ambițioase, iar pasiunea lor își spune cuvântul pentru că, uitându-mă peste prezențele de la antrenament, au lipsit doar de la 2-3 și și atunci au avut motive bine întemeiate.

Faptul că am terminat turul pe primul loc ne face să fim încrezători că putem rămâne acolo până la finalul sezonului, deoarece ceea ce am realizat noi, staff-ul, și aceste fete în acești aproape 2 ani este incredibil și îmi doresc ca ele să intre pe teren și în primul rând să se bucure de fotbal la fiecare meci. Fiind de la început parte a acestui club, am foarte mare încredere în jucătoare pentru că am văzut progresul fiecăreia și îmi doresc ca la finalul sezonului să ne bucurăm împreună de o reușită frumoasă. O reușită la care fiecare jucătoare și fiecare membru din staff a pus umărul” spune antrenoarea Alexandra Stan înainte de startul returului.

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord