Cătălina Andreea Nițu este antrenoarea grupei U12

După cum am anunțat anterior, în aceste luni lucrăm la formarea unei grupe Under 12 de fetițe, al cărei antrenor va fi jucătoarea noastră Andreea Cătălina Nițu. Încă de la început, când a venit la clubul nostru, Cătălina și-a exprimat dorința de a deveni antrenoare la un moment dat. Prin urmare, conducerea clubului a decis să o ajute și să o susțină în acest sens, iar startul îl reprezintă antrenarea grupei U12.

„Ce am simțit în momentul în care am primit vestea nu de foarte mult timp, nu pot descrie în cuvinte. Mă bucur enorm că visul meu este pe cale să devină realitate. A început să prindă contur de când am ajuns la Dream Team București, iar cu încurajarea Irinei Giurgiu acum pășesc cu pași mici către îndeplinirea lui. 

Vă îndemn să vă lăsați copiii să își urmeze visul! Fotbalul înseamnă dăruire, muncă, pasiune, talent, iar cu acestea nu sunt înzestrați doar băieții. Astfel, dacă fetiței îi place fotbalul, o așteptăm la Dream Team București, unde va face cunoștință cu această lume a fotbalului, care este mai mult decât un simplu joc” spune Cătălina Nițu.

Cu această ocazie anunțăm și o nouă selecție pentru grupa Under 12, care se va desfășura pe 23 martie cu începere de la ora 12:30 la Baza Pro Luceafărul de lângă Arena Națională!

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord