Concluziile sezonului 2022-2023 – Obținerea medaliei de argint la U15, cea mai mare realizare a clubului

Sezonul 2022-2023 a fost unul provocator pentru clubul nostru, cu satisfacții, dar și momente mai puțin bune din care am avut multe lecții de învățat.

Călin Giurgiu a tras concluziile după acest sezon, anunțând în același timp continuarea colaborării cu FC Carmen București la un alt nivel. Din sezonul următor, Călin Giurgiu va ocupa funcția de președinte în cadrul clubului FC Carmen București.

“Sezonul 2022-2023 a fost un sezon cu multe provocări, dar cu siguranță am învățat multe lucruri și ne dorim ca sezonul viitor să fie mai bun.

A fost un sezon în care am simțit cum este să pierzi, dar și cum să câștigi. Am avut meciuri bune atât la Liga 2, cât și la grupele de junioare. Am terminat campionatul în Liga 2 pe locul 6, dar pe lângă meciurile pierdute, consider că cea mai mare pierdere sunt jucătoarele care s-au accidentat în acest sezon. Îmi doresc să se recupereze cât mai repede și să revină mai puternice pe terenul de fotbal.  

Ne mândrim cu grupa U15 care a ieșit vicecampioană și ne bucurăm că după munca depusă au venit și rezultatele. Felicitări fetelor, mulțumim părinților și staff-ului.

Zilele acestea, câteva dintre ele au susținut examenele de la Evaluarea Națională. Succes, fetelor, și ne dorim să vă bucurați de rezultate!

Să nu uităm de grupele U11 și U13 care au o avut experiență frumoasă în toate meciurile jucate, dar și de proiectul Playmakers pentru fetițe cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani.

Pe lângă rezultatele din campionat, avem fete care au făcut parte din loturile Naționale și ne mândrim cu evoluția lor.

În plus, tot din acest sezon ACS Dream Team și-a unit forțele cu FC Carmen București și ne propunem să ducem cele două cluburi la un alt nivel. ACS Dream Team este un club în care obiectivul principal este formarea și descoperirea jucătoarelor tinere, astfel că așteptăm să ni se alăture și alte jucătoare în noul proiect.

Intrăm în vacanță, dar vom reveni cât de curând cu mai multe informații despre noul proiect” – Călin Giurgiu.

 

Bilanțul echipelor Dream Team în sezonul 2022-2023:

Liga 2 – 6 victorii, un egal, 11 înfrângeri – locul 6 în campionat

Liga Elitelor U15

  • 10 victorii, două remize în Seria 4
  • Victorie în semifinala cu Politehnica Timișoara, scor 2-1 după loviturile de departajare
  • Înfrangere în finala cu LPS Cluj-Napoca, scor 0-1
  • Obținerea medaliei de argint

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord