Dream Team București a reluat antrenamentele

Începând cu săptămâna aceasta, Dream Team București a reluat antrenamentele la toate grupele. Senioarele se pregătesc pentru meciurile din Liga 2, iar junioarele se antrenează cu speranța că vor juca meciuri oficiale în acest an.

Cu ocazia aceasta, avem un scurt interviu cu Beatrice Tărășilă, antrenoarea grupelor de junioare.

Cum a fost întâlnirea de după vacanță cu fetele?

Am fost fericită să le revăd după mai bine de o lună. Zilele acestea am făcut antrenamente pentru reacomodarea la efort, iar fetele au fost determinate. Mă bucur că au revenit din vacanță cu chef de fotbal.

Ce obiective aveți anul acesta cu echipa de junioare?

Ținând cont că în viitorul apropiat nu avem niciun meci programat și nu se știe încă nimic despre competițiile de juniori, vom încerca să atingem un nivel fizic și tehnic cât mai bun.

Ce sfaturi le dai fetelor la început de pregătire?

Perioada aceasta este foarte importantă, trebuie tratată cu seriozitate și implicare pentru că trebuie să ne menținem sănătoși.

Lucrezi de câteva luni cu junioarele. Cum vezi evoluția lor? Așteptați meciurile?

Sunt încântată de evoluția lor, am început să ne cunoaștem din ce în ce mai bine, iar acest lucru se vede și se simte și pe teren. Avem mult de muncit pentru a ajunge unde ne-am propus, dar suntem pe drumul cel bun. Fetelor le este dor de emoția de dinaintea unui meci, iar eu aștept cu nerăbdare primul meci din postura de antrenoare.

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord