Săptămâna aceasta ne mutăm la Drobeta Turnu Severin

În această săptămână, ambele echipe ale clubului ACS Dream Team București joacă la Drobeta Turnu Severin.

Primele sunt junioarele, care reiau meciurile oficiale din cadrul Campionatului Național de Junioare U15. Joi, acestea vor întâlni echipele Atletic Drobeta și Fair-Play București, echipa pornind în această etapă din poziția de lider al Seriei 1. De la 11:30 joacă împotriva echipei Atletic Drobeta, iar de la 14:15 contra Fair-Play București.

Vineri, pleacă și senioarele către Turnu Severin, unde vor întâlni sâmbătă echipa Atletic Drobeta de la ora 11:00, echipă cu care se află în luptă directă pentru promovare în Liga 2.

„După o pauză competițională destul de lungă, reluăm activitatea atât la junioare, cât și la senioare. Jucătoarele au așteptat cu nerăbdare acest moment și pot spune că și noi, cei din staff. A fost o perioadă lungă de pregătire, în care ambele echipe au avut meciuri amicale, iar acum ne dorim să vedem evoluția fetelor și în meciuri oficiale. Ne dorim ca în ambele competiții să ne păstrăm locul obținut în tur.

Le urez succes fetelor și să nu uite să se bucure de fiecare moment petrecut pe terenul de fotbal. Consider că marea performanță poate să fie atinsă doar prin dorință, plăcere și multă muncă, iar fetele de la Dream Team București au toate cele necesare” spune președintele clubului, Călin Giurgiu.

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord