Lansăm alături de UNEFS proiectul ProCALL – Creșterea nivelului profesional al antrenorilor de fotbal feminin

ProCALL – Creșterea nivelului profesional al antrenorilor de fotbal feminin este un proiect finanțat prin programul Erasmus+, al cărui coordonator este Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București (UNEFS), având ca parteneri următoarele organizații: Treinadores Portugal (Portugalia), Centro Sportivo Educativo Nazionale (Italia) și ACS Dream Team București.

Scopul proiectului ProCALL este de a promova educația în și prin sport, cu accent special pe dezvoltarea competențelor. Fotbalul feminin continuă să fie dominat de antrenori de sex masculin, 80% din antrenori fiind bărbați. În toată Europa, doar 65 de femei dețin o licență UEFA Pro, față de 9387 de bărbați. Prin proiectul ProCALL se dorește creșterea numărului de antrenori de sex feminin calificați UEFA în țările participante în proiect, dar și dezvoltarea abilităților profesionale ale tuturor antrenorilor de sex masculin care activează în fotbalul feminin.

În luna iunie (28-30 Iunie 2019), va avea loc la București un seminar de 3 zile pentru antrenorii din fotbalul feminin, cu acces gratuit. Pentru a participa, este necesară înscrierea în formularul de mai jos:

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord