Începem a 5-a săptămână de pregătire

ACS Dream Team București continuă pregătirea pentru Liga 2, deși nu avem încă o dată exactă de începere a competiției. Sperăm totuși ca în luna martie, odată cu startul Ligii I să înceapă meciurile și în al doilea eșalon.

„Începem a 5-a săptămână de pregătire, iar lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Deși ne aflăm în situația în care nu știm dacă vom începe meciurile, fetele sunt ambițioase și încrezătoare că lucrurile se vor schimba. La sfârșitul săptămânii trei am dat și testul Yo-Yo, iar rezultatele au fost acceptabile. Odată cu apropierea meciurilor vom repeta testul și sperăm că rezultatele vor fi pe măsura pregătirii și că ne vom atinge toate obiectivele propuse.

Ne așteaptă în continuare antrenamente intense și sper ca fetele să rămână la fel de concentrate, având în vedere faptul că au început să meargă fizic la școală, iar programul lor este destul de încărcat. Ne dorim ca atât fetele, cât și noi staff-ul, să fim sănătoși și sperăm ca în curând să ne putem bucura de meciuri de fotbal” spune antrenoarea Alexandra Stan.

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord