Ne întoarcem cu un punct de la Turnu Severin

În luptă directă pentru promovarea în Liga 2, în etapa 7 a Ligii 3, ACS Dream Team București a întâlnit în deplasare echipa Atletic Drobeta. La fel ca și în turul campionatului, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

După o primă parte fără goluri, Dream Team a deschis scorul prin Crista Sandu în repriza a doua, însă gazdele au egalat la scurt timp, cele două echipe împărțindu-și punctele la final.

Această partidă a reprezentat debutul junioarelor Clara Roșu, Rebeca Neagu și Andreea Minea în Liga 3. De asemenea, venite în pauza competițională, astăzi au debutat în tricoul clubului Dream Team și Crista Sandu, marcatoarea golului, și Phoebe Vergotis.

Dream Team București: Miruna Nicolae – Alexandra Cheller, Nicoleta Toporaș (cpt.), Irina Giurgiu, Rebeca Neagu, Carmen Andrei, Clara Roșu, Diana Gheorghe, Cristina Costan (Andreea Minea), Crista Sandu (Phoebe Vergotis), Laura Nedelcu.

Rezerve neutilizare: Cătălina Nițu

După etapa 7 a Ligii 3, Dream Team București rămâne pe locul 2, la trei puncte în spatele liderului Atletic Drobeta și cu un meci în minus, partida cu FC Carmen București de etapa trecută urmând să fie reprogramată.

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord