Patru echipe Dream Team în sezonul 2019-2020

Urmează un sezon foarte încărcat pentru clubul Dream Team București, deoarece participăm în patru competiții, după cum urmează:

Grupa U11 participă în campionatul AMFB, grupă care are meciuri în fiecare weekend începând din luna septembrie până la sfârșitul lunii noiembrie, urmând și meciuri în retur. În această grupă sunt înscrise 14 echipe și se joacă în sistem fiecare cu fiecare.

Grupa U13 participă în Campionatul Național de Junioare U13, organizat de Federația Română de Fotbal, formatul căruia fiind de tip turneu.

Grupa U15 continuă în Campionatul Național de Junioare U15, a cărui vicecampioană este, campionat organizat de Federația Română de Fotbal, al cărui format s-a schimbat din acest sezon, urmând să se joace 11 vs 11.

La nivel de senioare participăm în Liga 3.

Împreună cu staff-ul echipei și datorită implicării lor, am reușit să atragem multe fete dornice de a practica fotbalul. Considerăm că meciurile sunt cele mai importante teste, atât pentru jucătoare, cât și pentru noi, prin urmare am decis să ne înscriem în cât mai multe competiții.

Pe lângă meciurile oficiale, avem programate în fiecare an trei turnee de dezvoltare la categoriile U13, U15 și U18. Pe lângă aceste turnee, avem programate săptămânal meciuri amicale cu partenerii noștri: AISB Vampires, echipa de fotbal feminin a Școalii Americane Internaționale din București, Școala de Fotbal Lucian Sănmărtean și cu alte echipe din București. Pe lângă turneele organizate de noi, participăm și la turnee organizate în țară, dar și în străinătate. Continuăm colaborarea cu MLE-Sportolda Academy, ei invitându-ne la turneele organizate de ei în Ungaria.

Avem multe fete care joacă fotbal, avem multe jocuri și avem nevoie și susținere, prin urmare vă așteptăm să ne fiți alături la meciuri!” spune președintele clubului ACS Dream Team București, Călin Silviu Giurgiu.

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord