Player Profile

Clara Alexis Vaduva

10 Mijlocaș central

Nationality :Româno - Americană
Date Of Birth :2 noiembrie 2000
Height :1.64
Weight :58

Înainte de a mă muta în București în 2007, am locuit doi ani în Londra și patru în Moscova. Eram prea mică pentru a-mi aminti tot ce s-a întâmplat, dar cred că experiențele acelea m-au ajutat să mă dezvolt și să apreciez mult mai mult diversitatea culturală pe care o întâmpin zi de zi. De asemenea, am descoperit dorința mea de a învăța cât mai multe despre lumea în care trăiesc și de a o înțelege cât mai bine.

Deocamdată, sunt o elevă din clasa a 11-a la Școala Internațională Americană din București. Învățând aici am avut ocazia să mă dezvolt foarte mult. Întotdeauna am fost înconjurată de colegi din țări străine care m-au expus culturilor lor confirmându-mi dorința de a vizita toate țările de care auzisem. Mă fascinează cursurile de biologie și literatură, care mi-au extins cunoștințele despre lumea tangibilă, dar și cea intangibilă. De asemenea, prin intermediul școlii, am descoperit și fotbalul, pe care îl ador. Practicând acest sport, am învățat valoarea muncii în îndeplinirea viselor: o dorință poate fi îndeplinită doar prin perseverență și ambiție.

Așadar, anul viitor, când voi termina clasa a 12-a și sper că voi ajunge în Statele Unite la facultate, voi încerca să găsesc o cale de a continua fotbalul, care a devenit o parte foarte importantă din viața mea. Timpul petrecut în afara antrenamentelor, școlii, sau temelor, îl petrec jucându-mă cu cățelușul meu Bruno, uitându-mă la seriale precum “That 70’s Show”, cântând la pian și citind cărți de aventură sau psihologie.

Ca parte din Dream Team, am evoluat în abilitățile de fotbalistă și am avut ocazia să cunosc o mulțime de fete și antrenoare incredibile, pe care sunt foarte recunoscătoare că le-am putut întâlni și nu cred că le voi uita niciodată.