Player Profile

Diana Alexandra Gheorghe

6 Mijlocaș central

Nationality :Română
Date Of Birth :3 februarie 2000
Height :1.73
Weight :53

Sunt elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, profil mate-info, intensiv info. După liceu aș vrea să îmi continui studiile la Politehnica din Bucuresti, la Automatică sau Electronică. Dar mi-aș dori să primesc o bursă în străinătate, care să îmi ofere posibilitatea să studiez și să practic fotbalul, în același timp.

Cea mai mare pasiune a mea este fotbalul. De când mă știu, cea mai mare dorință a mea și cel mai mare vis al meu, a fost să pot să practic fotbalul la o echipă de fotbal feminin. Din fericire, toamna anului 2017 mi-a deschis o portiță care mi-a îndeplinit visul, mi-a dat ocazia să pătrund în această lume a fotbalului feminin. Astfel, cei șapte ani de așteptare nu au fost în zadar.

Pasiunea pentru fotbal justifică faptul că, în timpul liber, aproape orice activitate pe care o fac are legătură cu acest sport. Dacă nu joc eu fotbal, mă joc FIFA, citesc despre fotbal sau mă uit la un meci. Iar în ultima vreme am descoperit că îmi place foarte mult să scriu propriile mele idei, gânduri despre fotbal, ceea ce îmi dă posibilitatea să împărtășesc aceste gânduri și cu alți oameni.

Pe lângă fotbal, în timpul liber îmi place să ascult muzică, să urmăresc seriale, să mă joc cu pisica mea și să îmi petrec timpul cu prietenii. Îmi plac foarte mult pisicile, îmi place să călătoresc, să vizitez cât mai multe locuri noi și îmi plac provocările. 

În aprilie 2018 am început proiectul Footballicious Girls alături de Nicoleta Toporaș.