Player Profile

Elisabeta Neacșu

15 Atacant

Nationality :Română
Date Of Birth :19 iulie 2001
Height :1.62
Weight :52

Sunt elevă în clasa a 10-a la Colegiul Național Iulia Hașdeu, profil filologie. Cum materiile specifice profilului sunt româna, istoria, geografia și limbile străine, spre acestea înclin și eu, în detrimentul materiilor de real. În viitor mi-ar plăcea să am posibilitatea de a studia în străinătate, însă cel mai probabil voi opta pentru o facultate în țară. Deși nu știu ce îmi rezervă viitorul și încă nu sunt sigură ce vreau să fac în viață, încerc să fiu serioasă și implicată în tot ceea ce fac.

Pasiunea mea pentru fotbal a început din copilărie, când mă jucam cu copiii pe stradă. Mai apoi, în clasa a 2-a am intrat în echipa de fotbal feminin a școlii generale, nr. 40. Am fost jucătoarea acestei echipe timp de 6 ani. Dar, odată cu începerea liceului, s-a încheiat și ”cariera” mea în acest sport, deoarece în liceu nu se făcea și nu auzisem încă de cluburi de fotbal feminin. Dar pauza de peste 2 ani s-a terminat în momentul în care am descoperit Dream Team, unde sper să pot juca mult timp de acum încolo. 

În timpul liber sunt o mare fană a serialelor, iar Prison Break și Pretty Little Liars se bat cot la cot în topul preferințelor mele. Când un serial este prea lung și timpul este limitat, un film este a doua mea alegere. Depinde de stare, dar în principal mă uit la filme romantice, preferatul meu fiind A Walk to Remember 

Din când în când, o carte care nu trebuie citită pentru școală, intră la fix. Cele mai frumoase cărți citite de mine fiind If I Stay și continuarea Where She Went

Fotbalul nu lipsește nici din timpul meu liber, FIFA sau vizionarea de meciuri fiind la ordinea zilei. O altă pasiune de-a mea este pictatul și încerc mereu să prind ocazia să o fac. Pe lângă toate acestea, sunt o persoană foarte activă, așa că ies mereu cu prietenii prin parc sau mall, orice doar să nu stau în casă. 

Nu concep viața fără muzică, fie că o ascult în mașină, când fac temele sau ca motivare înaintea unui meci. Orice aș face, fac mai bine ascultând muzică. Două dintre melodiile mele preferate sunt Addicted to You (Avicii) și The Ocean (Mike Perry)