Player Profile

Isabella Măndiță

17 Fundaș stânga

Nationality :Română
Date Of Birth :24 august 2004
Height :
Weight :

Învăț la Colegiul Național „Ion Neculce” și îmi place literatura, istoria și cultura civică, mai puțin matematica, fizica sau chimia. 

În timpul liber îmi place să joc fotbal, să merg în parc sau să stau acasă și să vizionez un film sau serial, filmul meu preferat fiind Suicide Squad. Îmi place să citesc, iar cărțile mele preferate sunt Numără stelele de Lois Lowry și Întreab-o pe Alice de un Autor Anonim. 

Pe viitor îmi doresc să mă implic în dezvoltarea fotbalului feminin, să împing cât mai multe fete către acest sport pentru că este unul superb, care contribuie foarte mult la dezvoltarea noastră. 

Mă uit la destul de multe meciuri de fotbal și am o echipă preferată din toate campionatele mari: Real Madrid, Juventus Torino, Manchester United și Bayern München. Din România țin cu Dinamo București. 

Jucătorul care m-a făcut să iubesc fotbalul este Cristiano Ronaldo, deoarece apreciez efortul, sacrificiile, iubirea pentru fotbal, ambiția și munca depusă pentru a deveni cel mai bun din lume. Alți jucători pe care îi apreciez sunt Mohamed Salah, Paulo Dybala, Zlatan Ibrahimović, Gianluigi Buffon, Zinedine Zidane, Marcelo Vieira și Alex Morgan.