Player Profile

Nicoleta Toporaș

5 Fundaș central

Nationality :Română
Date Of Birth :4 iunie 2001
Height :1.63
Weight :51

Sunt elevă în clasa a 10-a la Colegiul Național de Informatică ”Tudor Vianu”. Nu știu ce vreau să studiez după terminarea liceului, dar ar fi un vis devenit realitate ca o facultate din străinătate să îmi ofere o bursă pentru a învăța și juca fotbal în același timp.

De-a lungul vieții mele, sportul a fost întotdeauna parte din mine, încă de la grădiniță. Am început cu practicarea karate-ului, apoi am ajuns la baschet și handbal, am încercat și volei, însă fotbalul a rămas întotdeauna sportul meu favorit.

Tot ce iubesc se rezumă la acest sport minunat. Încă de când eram doar un mic copil, visul meu era să reușesc să găsesc o echipă de fotbal feminin și să pot practica acest sport la un nivel înalt. Acum, visul meu a devenit realitate. 

Nu știu încă ce vreau să fac în viitor, dar știu că vreau să fac ceva! Vreau să schimb ceva! Vreau să fac lumea un loc mai bun! Oamenii tind să se inspire pe ei înșiși și asta e grozav, însă oamenii extraordinari îi inspiră pe ceilalți! Vreau să inspir oamenii! Vreau să îi ajut, să îi îndrum! Vreau să las ceva în urmă!

În aprilie 2018 am început proiectul Footballicious Girls alături de Diana Alexandra Gheorghe.