Sâmbătă debutăm în Campionatul Național de Junioare Under 15

După mai bine de un an și jumătate de la ultimele meciuri oficiale la nivel de junioare, într-un final în acest weekend se reia Campionatul Național de Junioare Under 15, competiție la a cărei ultimă ediție încheiată complet, în 2019, am obținut titlul de vicecampioană a României.

Pornim la drum cu o generație nouă, dornică de a juca fotbal și de a simți în sfârșit emoția competiției. Înainte de startul campionatului, Dream Team U15 a jucat un ultim meci amical în compania grupei U15 de la Dinamo București, cu care de altfel ne aflăm și în seria 4. Alături de Dinamo, se mai află în serie Astra Giurgiu, Chindia Târgoviște și FCSB.

În prima etapă a campionatului primim vizita echipei Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 10:30 pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac.

„Sâmbăta aceasta începem campionatul U15 și abia aștept să văd rezultatele antrenamentelor, dar mai ales bucuria fetelor de a juca un meci oficial. A fost o perioadă lungă în care ne-am antrenat și îmi doresc ca fiecare jucătoare să arate pe teren dorința și bucuria de a juca fotbal. Ca obiective pentru acest campionat, îmi doresc să creștem împreună de la meci la meci. De remarcat este faptul că multe dintre jucătoarele din lot sunt la primul meci oficial în formatul de 11 vs 11. Cu siguranță avem mult de lucrat pentru ca fiecare jucătoare să știe ce are de făcut în toate momentele jocului, dar avem încredere că ele vor reacționa foarte bine.
Consider această competiție importantă pentru că dorim ca de anul viitor să promovăm la echipa mare câteva jucătoare. Ne pare rău că nu a început și competiția pentru U13 și U11 pentru că și acolo avem jucătoare care își doresc să înceapă competiția, dar vreau să le transmit că noi contăm pe ele pentru sezonul viitor, când și ele o să facă parte din echipa U15.
Aștept cu nerăbdare să le văd jucând și ne dorim ca finalul campionatului să ne găsească fericite, cu zâmbetul pe buze” a declarat înainte de startul competiției antrenoarea grupelor de junioare, Beatrice Tărășilă.

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord