Termeni și condiții

DreamTeamBucuresti.ro este un website administrat de Asociația Clubul Sportiv Dream Team, club sportiv cu sediul în București, Aleea Someșul Cald, Nr. 4, Bl. O2, Sc. 3, Et. 1, Ap. 85, Sector 4, CIF 37712962.

1. Acceptul condițiilor de folosire

Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și, prin urmare, utilizator al site-ului dreamteambucuresti.ro, ești de acord să respecți aceste reguli.

ACS Dream Team își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferit de dreamteambucuresti.ro sau poate suspenda funcționalitatea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a site-ului dreamteambucuresti.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, utilizatorilor le revine responsabilitatea să le cunoască și să le respecte. ACS Dream Team își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a site-ului dreamteambucuresti.ro. Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a site-ului dreamteambucuresti.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea, sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Dreptul de proprietate

Conținutul (texte + imagini în cadrul cărora nu se specifică altfel) publicat pe acest site se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ este interzisă în lipsa acordului prealabil al ACS Dream Team.

3. Dreptul bunului simț

Utilizatorii pot comenta atât la știrile publicate pe acest site, cât și pe blog, în limita bunului simț. Nu suntem adepții cenzurei, dar ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane.

4. Date cu caracter personal

Site-ul dreamteambucuresti.ro colectează și prelucrează date personale. Pentru mai multe informații, accesează pagina Politica de confidențialitate și Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a site-ului dreamteambucuresti.ro presupune că înțelegi, ești de acord și ai acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.