Toamnă excelentă pentru Dream Team București

După o toamnă cu meciuri în mai multe competiții, în care Dream Team București s-a bazat pe aproximativ același lot de jucătoare, punând accent pe creșterea junioarelor, încheiem anul 2019 mulțumiți de rezultate!

După șapte etape jucate în Liga 3, suntem lideri cu 6 victorii, avem cel mai bun atac cu 48 de goluri marcate, dar și cea mai bună apărare cu doar 6 primite. În Campionatul U15 suntem momentan pe locul 2, la egalitate cu Fair-Play București și încă nu este clarificată situația meciului cu Progresul București din a doua etapă. De asemenea, Dream Team U13, jucând meciuri săptămânale cu echipe de băieți în campionatul AMFB, s-a dezvoltat foarte mult și pune ușor bazele următoarei generații care va juca în campionatele organizate de FRF.

„Meciurile din Liga 3 și Campionatul U15 au ajuns la final. După această perioadă, putem spune că suntem mulțumiți de prestația jucătoarelor noastre, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim mult mai mult de la ele. Pe lângă rezultatele de pe teren, ne dorim ca fetele noastre să învețe din fiecare meci/antrenament ce înseamnă disciplina, respectul și educația și, cu siguranță, anul viitor o să fie un an și mai bun.

Deși s-au terminat meciurile din campionate, fetele noastre nu vor avea vacanță deoarece ne așteaptă două turnee de pregătire. Luna aceasta, înainte de sărbători, U15 va participa la un turneu în Ungaria, iar U11 va participa la un turneul ”Fotbal și Feminitate” de la Odorheiu Secuiesc. Clubul nostru pune foarte mare accent pe junioare și acest lucru se vede și în media de vârstă a echipei din Liga 3. Vacanța fetelor o sa fie foarte scurtă pentru că o să începem anul cu un turneu U15 în Viena la sfârșitul lunii ianuarie” spune președintele clubului, Călin Giurgiu.

„Am avut un început bun de campionat atât la junioare, cât și la senioare. Pe lângă rezultatele pozitive și punctele acumulate, neavând nicio înfrângere, ne bucură foarte mult jocul echipei. Sper ca fetele să învețe după acest tur că doar atitudinea, dăruirea, disciplina, munca și ambiția te pot face să ajungi acolo unde ți-ai propus, în cazul nostru promovarea în Liga 2. Victoriile noastre au fost obținute după jocuri bune, dar au fost și meciuri în care considerăm că fetele puteau mai mult, ceea ce ne face să muncim și mai mult. Vreau să le felicit pe jucătoare pentru munca depusă în acest tur și sper să avem și în retur rezultate la fel de bune, iar la final să ne bucurăm de promovarea în Liga 2” spune antrenoarea Alexandra Stan.

„A fost un sezon încărcat pentru grupa U13 disputând mai multe meciuri amicale, dar și cele oficiale, săptămânale, din cadrul competiției AMFB. A fost o primă parte a sezonului dificilă, cu multe înfrângeri, dar și cu victorii, un sezon plin de bucurii, dar și de tristețe din partea fetelor deoarece își doreau mult mai mult. În urma nenumăratelor discuții purtate, au înțeles că au avut numai de câștigat.
S-a văzut o enormă schimbare de la primul meci jucat până la ultimul. Curajul, perseverența, atitudinea și dorința fetelor, toate acestea au crescut de la meci la meci. Nimic nu este mai plăcut decât momentul în care vezi cât de mult au evoluat, cât suflet pun pe teren pentru câștigarea oricărei mingi, cât de bine îi înfruntă pe băieți în duelurile de 1 la 1.
Nu ne oprim aici și continuăm să ne pregătim pentru meciurile din retur cu certitudinea că ne vom lua revanșa” spune Cătălina Nițu, antrenoarea grupei U13.

Leave a Reply

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord